window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-134381924-1');

Contact

/Contact
Contact

DE KERNPLOEG: MUSICALS MET EEN MISSIE

De Kernploeg is een jong musicalinitiatief, in 2016 opgericht door Erwin Aarts uit een grote liefde voor het Amerikaanse musicalrepertoire. Er zijn de afgelopen honderd jaar ontzettend veel prachtige Amerikaanse musicals geschreven die in Nederland niet of nauwelijks opgevoerd worden. De Kernploeg wil in korte series die stukken spelen die anders niet zo snel naar ons land zouden komen. In juli 2017 speelde De Kernploeg met veel succes zijn debuutvoorstelling ‘A New Brain’. De tweede voorstelling ‘She Loves Me’ was in de zomer van 2018 te zien. ‘Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking’ is de derde productie.

De Kernploeg bestaat uit een groep vakidioten die niets liever willen dan eigen versies van mooie en interessante Amerikaanse musicals maken in hun normaal vrije zomer, tussen andere producties tijdens het reguliere theaterseizoen door. Op deze manier kan het Nederlandse publiek kennismaken met minder bekende (maar zeker niet minder sterke) voorstellingen. De Kernploeg hoopt op een eigen speciale manier iets bij te kunnen dragen aan de diversiteit en verbreding van het musicalveld in Nederland.

Wij krijgen onze voorstellingen alleen van de grond met de hulp van onze fantastische friends en funders. Download ons Friends&Funders-menu , neem contact met ons op of meld u aan met een ingevuld schenkinsgformulier om ons te helpen dit te blijven doen. Dank!

Contact ons

Heb je nog verdere vragen, wil je meer informatie over De Kernploeg of over onze producties, neem dan gerust contact met ons op.

Je naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag/opmerking *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van De Kernploeg? Schrijf je dan hieronder in.

We hebben uw steun nodig! Word Fan van De Kernploeg!

Friends&Funders-menu
Schenkingsformulier
Musical wordt spoedig bekend gemaakt
voorstelling 2019
In de media
Steun ons als fan, friend of funder. Neem plaats in De Kernploeg!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD